Demokratihandboken

Vill du påverka samhället tillsammans med andra? Eller inspirera till mer engagemang? Få tips i Arvsfondens nya handbok om hur du och dina vänner som brinner för en fråga kan påverka genom en förening.

Att vaccinera samhället mot odemokratiska krafter går inte. Men vi kan alla träna oss i demokratins metoder och verktyg. Ett bra sätt är att engagera sig i en förening. Det ger dig möjlighet att – tillsammans med andra – göra något du brinner för. Samtidigt lär du dig arbeta demokratiskt. I Demokratihandboken – prata, lyssna, förändra! samlar vi tips om hur du tar ditt engagemang vidare.

I länken nedan kan du läsa och ladda ned handboken som ett pdf-dokument eller besöka den helt digitala versionen: Demokratihandboken.se

Demokratihandboken